Romfelt

 

Istoria noastră pornește din 1922 când au fost fondate Atelierele Române de Pâslă de către 3 industriași locali. În 1933 denumirea se schimbă în Pâsla Română. Urmează naționalizarea forțată în 1948 iar denumirea se schimbă conform modei vremii în Uzinele Române de Pâslă. În 2005 am preluat capacitățile de producție și portofoliul comercial al "Uzinelor" și continuăm tradiția singurului producător de pâslă tehnică și țesături industriale din România.

Obiectivul de activitate al societății: producerea și comercializarea atât a postavurilor și pâslelor tehnice industriale cât și a nețesutelor și decupajelor. Producția fabricii este axată cu precădere pe articole tehnice: benzi transportoare pentru industria morăritului și panificației și pentru fabricarea hârtiei și celulozei, filtre țesute și nețesute, pâsla în placi și metraje, discuri de pâslă, confecții tehnice, articole decupate, termofixate și altele.

Datorită mediului concurențial existent la noi în țară și a politicii acestuia am facut mari investiții în utilaje performante pentru a îmbunătăți atât calitatea cât și creșterea productivității. Aceste investiții au vizat direct producția de nețesute și pâsla prin oferirea atat a unor produse cu caracteristici tehnice net superioare concurenței cât și respectarea caracteristicilor dimensionale prin studiile efectuate pe teren în numeroasele șantiere și puncte de lucru din țară.

Din punct de vedere al confecțiilor tehnice, compania dă dovadă de promptitudine și flexibilitate în relația cu clienții, oferind un număr considerabil de specialiști în înțelegerea și executarea produselor de care aceștia au nevoie.

Suntem singurii producători de pâsla din România și deținem un loc important în Europa în ceea ce privește producția de țesături industiale. O parte semnificativă a produselor noastre au ca destinație exportul.

Compania are implementat și mentine un sistem de management al calității în conformitate cu familiile de standarde SR EN ISO 9000 la toate categoriile de produse realizate.

Acest site a fost realizat și dezvoltat în ideea de a oferi un sprijin în plus partenerilor care folosesc internetul ca mijloc de informare și ca instrument de lucru pentru posibilitatea lansarii comenzilor sau a cererilor de ofertă ale dvs., on-line.